Το Nutrisecrets πάει ταξίδι! (Travel blog)

Το Nutrisecrets πάει ταξίδι! (Travel blog)

Καλώς ήρθατε στη νέα στήλη του NutriSecrets! Πλέον εκτός από διατροφικά νέα και συνταγές θα μπορείτε να βρείτε και ένα μίνι ταξιδιωτικό blog που θα αφορά κυρίως το φαγητό στο ταξίδι!

Όταν επισκέπτεται κανείς ένα νέο μέρος δεν μπορεί να βιώσει το ταξίδι όπως πρέπει αν δεν δοκιμάσει την τοπική κουζίνα και αν δεν προσπαθήσει να δει πώς ζει ένας ντόπιος. Σε αυτή την νέα κατηγορία του blog του https://nutrisecrets.gr/ θα προσπαθήσω συνδυάσω την μεγάλη μου αγάπη για τα ταξίδια με την επαγγελματική μου ιδιότητα ως διαιτολόγος-διατροφολόγος.

Προσοχή όμως! Παρά την γενικότερη αίσθηση που μπορεί να επικρατεί, μην ξεγελαστείτε! Εμείς οι διαιτολόγοι ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ το φαγητό και το ότι το γνωρίζουμε τόσο καλά μας επιτρέπει να σας κάνουμε και εσάς να το αγαπήσετε, να το κατανοήσετε και να μάθετε να το χειρίζεστε και όχι να σας χειρίζεται αυτό.

Επομένως το ότι βρισκόμαστε σε διαιτολογικό ιστότοπο δεν σημαίνει ότι θα ψάχνουμε τα light προϊόντα προσπαθώντας να αλλάξουμε το ταξίδι και έχοντας το άγχος των θερμίδων και των κιλών να μας κυριεύει το μυαλό. Το ταξίδι είναι ταξίδι και ο σκοπός του είναι να μας συστήσει και να μας μυήσει σε έναν άλλο τρόπο ζωής, σε ένα άλλο περιβάλλον από αυτό στο οποίο ζούμε στην καθημερινότητά μας.

Γιατί να ακολουθεί κανείς αυτή την κατηγορία του blog;

-Για να χαλαρώνει και να ταξιδεύει μέσα από εικόνες και γεύσεις σε άλλους τόπους.

-Για να παίρνει ιδέες για τα δικά του ταξίδια.

-Για να εμπνευστεί νέες συνήθειες και συνταγές.

-Για να μάθει νέα πράγματα και ενδιαφέρουσες ιστορίες πίσω από δημοφιλή (ή και όχι) πιάτα και διατροφικές συνήθειες.

-Για να δει το φαγητό αλλιώς!

Το φαγητό είναι πολλά πράγματα και μέσα σε αυτά είναι και μέρος της κουλτούρας, της ιστορίας και του ανθρώπινου πολιτισμού.

Τι λέτε θα με ακολουθήσετε στα ταξίδια μου; Σας υπόσχομαι ότι θα είναι -αν μη τι άλλο- ένα νόστιμο ταξίδι!Παρόμοια άρθρα